G Raid 3 1TB questions and then some

User
Posts: 2
Joined: Aug 5th, '13, 20:24

G Raid 3 1TB questions and then some

Postby edboy7 » Aug 5th, '13, 20:47

Got this from a friend,mint but without the CD software,anyway upon checking the warranty status online , datatbase can't find it, I posting a picture of the SN# W605270030

Image

pls help thanks

Moderator
User avatar
Posts: 363
Joined: Feb 6th, '13, 10:44

Re: G Raid 3 1TB questions and then some

Postby Dustin F » Aug 6th, '13, 07:33

Hi edboy7,

Thanks for posting. The unit you were given is an older model. The s/n is old enough that it doesn't track in our system. There is no software for this unit. It is a raid 0 only. The differences between generations is small, if you wish for some documentation you can refer to the G-Raid support page. http://www.g-technology.com/support/g-raid
Is there any particular issue you are having with the drive?
Regards

Dustin
G-Technology Support
twitter.com/GTech_Support

User
Posts: 2
Joined: Aug 5th, '13, 20:24

Re: G Raid 3 1TB questions and then some

Postby edboy7 » Aug 7th, '13, 10:33

thanks for the fast reply :), ok my unit if way out of warranty right?

first question

Can I replace the drive inside that has more capacity ? Say a 4TB drive? or 8TB perhaps?

2nd

would there be any way that I can use it to be just a normal external drive? well, just to maximize the disk space thanks

Return to G-RAID



Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php