Capable of upgrading to 16TB?

User
Posts: 2
Joined: Jun 11th, '13, 14:56

Capable of upgrading to 16TB?

Postby G-Man » Jun 11th, '13, 15:04

Can't find clear info

Are all G-SPEED Q capable of upgrading to 12 & 16TB?

Mine is Part Number: 0G01798 & came with 8TB

Thanks

Moderator
User avatar
Posts: 517
Joined: Feb 6th, '13, 10:44

Re: Capable of upgrading to 16TB?

Postby Dustin F » Jun 17th, '13, 12:07

Hi G-Man,

Thanks for posting. From when your drive was made it should be able to support 3 and 4 TB drives. If you replace them, all drive should be the same part number and you will need to run the configurator available for download from our site to recognize the new capacity and to set the raid for the new drives.
Regards

Dustin
G-Technology Support
twitter.com/GTech_Support

User
Posts: 2
Joined: Jun 11th, '13, 14:56

Re: Capable of upgrading to 16TB?

Postby G-Man » Jun 18th, '13, 13:15

Great
Thanks alot for info
Love the idea that I am future proofed

User
Posts: 1
Joined: Aug 28th, '13, 07:37

Re: Capable of upgrading to 16TB?

Postby katy » Aug 28th, '13, 08:01

Hi Dustin,

I have a similar question. I just purchased a 4TB G Speed Q. Is it capable of upgrading to 12 or 16TB as well? I was hoping to replace the 1TB drives with 4TB drives and configure it as a Raid 5. Part # is 0G01792.

Thanks!

Return to G-SPEED Q



Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php