G-Raid won't mount

User
Posts: 2
Joined: Feb 13th, '14, 05:28

G-Raid won't mount

Postby saeedku » Feb 13th, '14, 05:31

Hi,

It was working fine, then it unmounted by itself. It is not visible any more in disk utility, but it seems to work properly.

Any help?

Moderator
User avatar
Posts: 363
Joined: Feb 6th, '13, 10:44

Re: G-Raid won't mount

Postby Dustin F » Feb 13th, '14, 08:20

Hi saeedku,

Thanks for posting. That is an unusual occurrence. If you power cycle the drive (turn it off and on) does the drive remount? Did the unmount happen while the drive was in use or while it was idle? What connection type are you using for the drive? Please let me know.
Regards

Dustin
G-Technology Support
twitter.com/GTech_Support

User
Posts: 2
Joined: Feb 13th, '14, 05:28

Re: G-Raid won't mount

Postby saeedku » Feb 13th, '14, 08:58

Thank you for reply, it is ok now, it was usb cable issue

Return to G-RAID



Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php