Search Advanced Search
General Questions (55)
Studio Series (23)
Evolution Series (40)
G-DRIVE Family (42)
G-RAID Family (52)
G-SPEED/G-SAFE Family (53)
G-MINI (16)
G-SATA (14)
Advanced Search
Search our FAQ to find resolutions to common issues.
I can’t access the GUI

I can’t access the GUI

If you are using our 4-port card and can no longer log into the G-SPEED eS GUI, log onto our website and download the appropriate installation package and reinstall the WEB GUI.

Print  Email  Save  Notify Me  Add to Favorites 
Article ID: 145 Article Created: 07-30-2013 16:13 PMLast Modified: 07-30-2013 16:13 PM

How well did this article answer your question? 100% 75% 50% 25% 0%

Most Recently Viewed Articles
I recreated my raid using the web GUI but I don't see my hard drive on the desktop
What brand of Hard Drive is inside my G-Technology drive?
G-Technology is exclusively using HGST brand hard drives in all products.  ...
Fixing performance issues when using the FireWire interface on the Microsoft Windows OS
 If you are running the Microsoft Windows OS and are experiencing slow disk drive performance please follow the steps below to correct the issue: ...
How do I restore the look of my drive icon after I've formatted my G-Technology drive on the Mac?
 Follow these instructions to restore the look of your G-Technology drive icons after formatting on Mac....
About the Web Application Media Browser
The following functionality is available in the File Browser of the Web Application, to view and manage content....
External Drive Troubleshooting - Windows
Basic External Drive Troubleshooting steps for Windows. ...
Why is there a USB Y-Cable?
There are some situations in which a USB port on your computer may be unable to provide enough power to the G-CONNECT....
How to set up a RAID 1?
To create a RAID 1 set, open the Disk Utility program. This application is located on your hard drive...
External Drive Troubleshooting - Mac
Basic steps for troubleshooting your G-Technology external drive on the Mac...
I installed Windows XP Service Pack 2 (SP2) on my PC and now my G-RAID (Legacy) is running slowly. What can I do to regain performance?